PGAdmin not responding

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

PGAdmin not responding

Saki Takemoto
Greetings,

I'm trying to set up PostgreSQL on my Mac (running Big Sur).  I've downloaded the default programs from the installer and am trying to launch PGAdmin 4 for the first time to connect it to a server.  When I click on the elephant icon from the launchpad I'm taken to my browser but PGAdmin never loads.  I've uninstalled and reinstalled everything three times now and have also downloaded PGAdmin 4.29 to my computer and still there's no progress.  On the activity monitor it shows PGAdmin 4 in red and says "not responding".  Has anyone else encountered this issue?

Best
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: PGAdmin not responding

Rahul Shirsat
Hi Saki,

Could you please share the error log?

You may find it by launching pgadmin4, and right clicking on the system tray elephant icon > View log.

--
Rahul Shirsat
Senior Software Engineer | EnterpriseDB Corporation.

On Sat, Dec 19, 2020, 2:08 AM Saki Takemoto <[hidden email]> wrote:
Greetings,

I'm trying to set up PostgreSQL on my Mac (running Big Sur).  I've downloaded the default programs from the installer and am trying to launch PGAdmin 4 for the first time to connect it to a server.  When I click on the elephant icon from the launchpad I'm taken to my browser but PGAdmin never loads.  I've uninstalled and reinstalled everything three times now and have also downloaded PGAdmin 4.29 to my computer and still there's no progress.  On the activity monitor it shows PGAdmin 4 in red and says "not responding".  Has anyone else encountered this issue?

Best